subota, 17. svibnja 2014.

O meni



Odrasla sam u multikulinarskoj sredini što je u mnogome utjecalo na moju ljubav prema hrani. Od sve hrane slastice su mi uvijek bile početak i kraj svega, a imala sam sreću da je moja mama fantastično pripremala najpoznatije i najbolje torte, kolače i sve vrste tijesta.
Igrom neprilika nakon završene srednje škole odlazim u London gdje provodim par godina. U prvoj godini života u Londonu, upravo zbog slabosti prema slasticama, uspjevam se udebljati 20kg. Iz Lonodna sam se vratila čak i mršavija nego što sam otišla, okrenula sam se zdravoj prehrani.
Na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji diplomirala sam turizam i ugostiteljstvo, a diplomski rad sam branila iz kolegija Organizacija rada hotelskih poduzeća – Gastronomija na temu „Zdrava prehrana u zdravstveno-rekreacionom turizmu“ i na prvom zaposlenju nakon što sam diplomirala započinjem s istoimenim projektom.
Dugo sam radila u turizmu, sve do rođenja moje kćerke koja me je naučila kako da budem slastičarka kakva danas jesam.
Nedavno, nakon devet godina pripremanja slastica za moju kćerku koja ima nutritivne alergije, uspješno sam završila prekvalifikaciju za slastičarku.
Trenutno sam na specijalizaciji za slastičara za pripremu posebnih i zdravih slastica.

Nema komentara:

Objavi komentar