Odrasla sam u
multikulinarskoj sredini što je u mnogome utjecalo na moju ljubav prema hrani.
Od sve hrane slastice su mi uvijek bile početak i kraj svega, a imala sam sreću
da je moja mama fantastično pripremala najpoznatije i najbolje torte, kolače i
sve vrste tijesta.
Igrom neprilika
nakon završene srednje škole odlazim u London gdje provodim par godina. U prvoj
godini života u Londonu, upravo zbog slabosti prema slasticama, uspjevam se
udebljati 20kg. Iz Lonodna sam se vratila čak i mršavija nego što sam otišla,
okrenula sam se zdravoj prehrani.
Na Hotelijerskom
fakultetu u Opatiji diplomirala sam turizam i ugostiteljstvo, a diplomski rad
sam branila iz kolegija Organizacija rada hotelskih poduzeća – Gastronomija na
temu „Zdrava prehrana u zdravstveno-rekreacionom turizmu“ i na prvom zaposlenju
nakon što sam diplomirala započinjem s istoimenim projektom.
Dugo sam radila u
turizmu, sve do rođenja moje kćerke koja me je naučila kako da budem
slastičarka kakva danas jesam.
Nedavno, nakon
devet godina pripremanja slastica za moju kćerku koja ima nutritivne
alergije, uspješno sam završila prekvalifikaciju za slastičarku.
Trenutno sam na
specijalizaciji za slastičara za pripremu posebnih i zdravih slastica.
Nema komentara:
Objavi komentar